Pizza Hacks To Make Uni Life Tasty af ๐Ÿ•

Pizza Hacks To Make Uni Life Tasty af ๐Ÿ•

Pizza is the greatest. Check out these cheeky hacks thatโ€™ll help make uni life tasty af. ๐Ÿ•

REHEAT WITH LOVE

Not about that cold leftover pizza life? We feel ya. If you MUST reheat your pizza in the microwave, stick a glass of water in there to stop the crusts from going all weird. The best way though is definitely taking some extra time and sticking that beautiful pizza in a pan with the lid on. Use a low heat for criiiispy edges + meltyyyy cheese ๐Ÿ˜ totally worth it.

USE YOUR STUDENT DISCOUNT

Save money off your Dominoโ€™s order every time you want pizza with Student Beans. Students get 35% off all year round when you spend ยฃ25 at Dominoโ€™s. โœŒ๏ธ๐Ÿ• Itโ€™s definitely time for a flatmate bonding sesh.

STICK WITH THE BOX

Use your pizza box instead of plates. No washing up + takeaway pizza = happiness. Thatโ€™s just maths.

LOAD UP ON DAT DIP

So, everyone knows the garlic and herb dip from Dominoโ€™s is the best thing in the entire world (seriously, I would gladly drink a cup of this stuff). Order extra dip and the next time you have a frozen pizza you can pretend itโ€™s the real deal, because letโ€™s face it we canโ€™t afford takeaways every day.

BOND WITH YA BUDS

Pizza is the ultimate share food. Ordering a pizza and watching a film with your housemates at uni is just a staple night in.

The Hottest Animal Print Looks To Make You Stand Out On Campus ๐Ÿฏ

The Hottest Animal Print Looks To Make You Stand Out On Campus ๐Ÿฏ

Last Minute Guide To Rushed Revision

Last Minute Guide To Rushed Revision